Schade- en ruitreparatie

Van taxatie tot reparatie: wij helpen uw auto er snel en deskundig weer bovenop.

Schade aan uw auto: het overkomt de besten. Een lelijke kras, een flinke deuk na een botsing of een sterretje in de voorruit. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan kun je altijd terecht bij Autobedrijf Fer van Lin. Voor alle schades kunt u bij ons terecht, maar wij doen niet alles zelf. Wij hebben namelijk een groot netwerk van experts waar wij het herstel onder kunnen brengen. Door met schadeherstel naar ons toe te komen, betaalt u niet meer dan wanneer u zelf rechtstreeks een schadehersteller zoekt én u bent gegarandeerd van betrouwbaar herstel. Dat is onze service!

Ruitschade

Een sterretje in uw ruit is zeer vervelend. Een sterretje kan vrij snel uitgroeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. Voorkom dit door het sterretje vroegtijdig bij Autobedrijf Fer van Lin te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren.Wanneer het sterretje of de beschadiging uitgroeit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen. Dit zijn meteen veel hogere kosten!

Ook als er al een scheur in de ruit zit, helpen wij u graag. Wij vervangen de ruit snel en voordelig met een originele en kwalitatief sterke ruit.

Schade- ruitreparatie